Antena Căutare

Nissan X-Trail la orizont

Japonezii incearca sa-l scoata pe X-Trail din butoiul cu melancolie in care se scalda pana acum, cu un facelift discret.

Ultima oara cand ai vazut un X-Trail...nu erai tocmai atent, iar asta, pentru ca SUV-ul japonezilor nu este tocmai cea mai exotica aparitie din peisajul auto. Chiar a doua generatie a aparut inca din 2007, putini sunt cei care o pot deosebi de cea veche.

Nu e nimic, insa, pentru ca Nissan si-a dat seama ca a cam exagerat cu discretia, iar in liga in care joaca off-roaderul japonez, acesta nu este tocmai un atu. Avem un facelift proaspat din partea lui X-Trail, ceea ce ar trebui sa ne faca sa-i acordam mai multa atentie in trafic.

2010/07/09//75307-interior.jpg

Masina are un nou calandru, cu un design mai dinamic, iar forma farurilor a fost schimbata, alaturi de aspectul barelor de protectie. In partea din spate, stopurile sunt dotate acum cu LED-uri, iar aspectul lor este unul complet nou. Interiorul nu prezinta noutati majore, cu exceptia unui display conectat la computerul de bord si a dotarii modelului cu un frigider. De asemenea, SUV-ul are acum sapte culori complet noi pentru exterior, precum si un nou set de jante de 17 inchi.

X-Trail are noutati si in ceea ce priveste partea tehnica, asadar, cei care vor considera ca modelul incepe sa merite ceva atentie, vor avea la dispozitie sistemul "Advanced Hill Descent Control", disponibil pemntru modelele cu tractiune integrala si transimise automata.

Ajungand la capitolul transmisie, trebuie spus ca X-Trail ofera acum o unitate automata cu sase viteze si posibilitate de actionare secventiala, iar masina vine echipata si cu motorul de 2 litri "Clean Diesel". Nu putem sa-i acuzam pe cei de la Nissan ca nu s-au straduit, nu-i asa?

sursa: Top Gear

Skoda Octavia Tour - final de drum... Chevrolet Camaro incepe sa zboare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x