Antena Căutare

Porsche-ul lui David Beckham, la licitatie pe eBay

Un automobil Porsche de culoare neagra, in valoare de 150.000 de dolari si care i-a apartinut pana de curand fotbalistului britanic David Beckham, a fost scos la licitatie pe eBay, informeaza dailymail.co.uk.

Beckham a cumparat Porsche-ul 911 Convertible Turbo in 2008, cu suma de 100.000 de dolari, si a cheltuit inca 50.000 de dolari pentru operatiunile de personalizare a automobilului.

Masina este scoasa la licitatie de un dealer auto din California, care a cumparat-o, recent, de la David Beckham, iar pretul cerut pe eBay este de 134.000 de dolari.

Fotbalistul britanic a cerut ca scaunele automobilului sa fie imprimate cu numarul 23 - numarul pe care il poarta pe tricoul echipei LA Galaxy. Acelasi numar a fost gravat si pe jantele automobilului.

In afara dotarilor standardizate, automobilul mai este echipat cu faruri escamontabile, scaune incalzite, un sistem audio ultraperformant si un sistem de navigatie ce foloseste datele transmise prin satelit.

David Beckham si sotia lui, Victoria, sunt renumiti pentru pasiunea lor pentru automobilele de lux, cuplul avand in garajul familiei un automobil Rolls Royce in valoare de peste 400.000 de dolari, doua modele din gama de top a constructorului Porche in valoare de 150.000 de dolari (unul alb si altul negru), un model multifunctional Cadillac Escalade si un model Jeep in valoare de peste 40.000 de dolari.

Foto: celebritycarsblog.com

BMW ataca SUA: Noile Serii 1 si 6, la Detroit!... Dacia a luat taurul de coarne in Spania: +145% in 2010!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x