Antena Căutare

Primul contact TopGear cu Fordul de Romania: B-Max

Am testat in premiera masina de familie fabricata in Romania - minunatia de Ford B-Max - si confirmam: lipsa montantului central este nu numai o idee ingenioasa, dar si una foarte de efect.

Functionalitate

Ia cateva MPV-uri concurente, incarca-le cu scaune de copii (cu tot cu copii in ele) si apoi du-le pe toate intr-o parcare aglomerata de supermarket, ca sa faci un test simplu si sa vezi cat de usor iti este sa scoti copiii de acolo. Usile alea culisante poate nu par mare smecherie la prima vedere, dar in viata reala de parinte exasperat sunt mana cereasca.

Manevrabilitate

Impresia de MPV persista si dincolo de vizual, in dinamica: masina pare grea de fata si spatiul urias dintre scaunul soferului si botul masinii da senzatia de subvirare chiar inainte sa intri in curba.

Totul a inceput, desigur, de la un "destept" care s-a trezit el sa intrebe "Oare cum ar fi daca am face masina fara piloni centrali?". Ceilalti ingineri vor depune marturie oricand ca ceea ce a urmat va ramane in cartile de istorie: catralioane de sedinte si intalniri, mai multe probleme decat solutii si, desigur, milioane de concluzii succesive: "mai bine puneti-i un stalp central si terminati balamucul."

Citeste continuarea pe TopGear

Adio, Dacia Logan! Speculatiile pe marginea noului model continua... "Nu te lasa inselat de aparente" - motto-ul noului model Toyota, intr-o reclama surprinzatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x