ȘOC! Mașinile pe motorină vor fi interzise!! Franța intenționează să le scoată din circulație în următorii 23 de ani!

O țară europeană plănuiește să interzică mașinile pe benzină și motorină, intenția fiind de a lua măsuri împotriva încălzirii globale

O țară europeană plănuiește să interzică mașinile pe benzină și motorină, intenția fiind de a lua măsuri împotriva încălzirii globale.

Ministrul mediului din Franța, Nicholas Hulot, a anunțat astăzi, 6 iunie, că toate mașinile pe bază de benzină și motorină vor fi interzise până în anul 2040. Odată cu acest anunț, acesta a adus la cunoștință o serie de măsuri care urmează să fie implementate și care sunt parte a planului prezidențial al lui Emmanuel Macron de a face Franța o țară neutră din punctul de vedere al emisiilor de carbon, până în 2050.

Nicholas Hulot este conștient de faptul că aceste măsuri vor pune în dificultate producătorii de automobile, dar a susținut că proiectele care vor fi implementate vor permite ca aceste modificări să se producă, scrie independent.co.uk.

Ca parte a planului, locuințelor sărace li se va pune la dispoziție opțiuni pentru a face tranziția mai ușoară de la vehiculele care poluează la alternative mai curate.

Află aici mai multe despre interzicerea mașinilor pe benzină și pe motorină.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri