Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

ȘOC! Mașinile pe motorină vor fi interzise!! Franța intenționează să le scoată din circulație în următorii 23 de ani!

O țară europeană plănuiește să interzică mașinile pe benzină și motorină, intenția fiind de a lua măsuri împotriva încălzirii globale

O țară europeană plănuiește să interzică mașinile pe benzină și motorină, intenția fiind de a lua măsuri împotriva încălzirii globale.

Ministrul mediului din Franța, Nicholas Hulot, a anunțat astăzi, 6 iunie, că toate mașinile pe bază de benzină și motorină vor fi interzise până în anul 2040. Odată cu acest anunț, acesta a adus la cunoștință o serie de măsuri care urmează să fie implementate și care sunt parte a planului prezidențial al lui Emmanuel Macron de a face Franța o țară neutră din punctul de vedere al emisiilor de carbon, până în 2050.

Nicholas Hulot este conștient de faptul că aceste măsuri vor pune în dificultate producătorii de automobile, dar a susținut că proiectele care vor fi implementate vor permite ca aceste modificări să se producă, scrie independent.co.uk.

Ca parte a planului, locuințelor sărace li se va pune la dispoziție opțiuni pentru a face tranziția mai ușoară de la vehiculele care poluează la alternative mai curate.

Recomandari