Antena Căutare

Sute de radare vor impanzi soselele din Romania! Vezi unde sunt!

Atentie, soferi! In urmatoarele doua saptamani, aproximativ 580 de radare (intreg arsenalul din dotarea Politiei Romane!) vor fi amplasate pe soselele din toata tara, anunta IGPR.

In cadrul actiunii vor fi folosite toate sistemele de supraveghere din dotarea Politiei. Scopul desfasurarii de forte este limitarea, pe cat posibil, a numarului de accidente.

"Operatiunea constituie un element important in strategia T.I.S.P.O.L. de reducere a numarului de persoane decedate sau ranite grav in accidente produse pe drumurile publice din Europa. Potrivit organizatiei, la nivel european, viteza excesiva se regaseste intre primele 3 cauze generatoare de accidente rutiere grave, constituind totodata cauza principala de producere a acestor accidente in randul tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 ani", se scrie in comunicatul IGPR.

Asadar, sunt putine sanse ca soferii indisciplinati sa scape de amenda sau confiscarea permisului. Actiunea se desfasoara, concomitent, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene.

Amplasarea radarelor in Bucuresti:

- Bd. Lascar Catargiu

- Piata Romana

- Sos. Mihai Bravu nr. 112|

- Sos. Mihai Bravu cu Splaiul Unirii

- Sos. Virtutii, la Podul Ciurel.

foto: Intact Images

Care este cea mai frumoasa masina din Europa conform cititorilor Auto Bild 2012... Proiect: Proba de TRASEU, pentru obtinerea permisului de motocicleta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x