TopGear iti spune totul despre noul Aston Martin Vanquish

Aston Martin reinvie legendarul nume Vanquish in cel mai frumos mod posibil. Iata mai toate informatiile care stau la baza acestei bijuterii auto britanice.

Hai sa fim sinceri, nu avea cum sa le ia prea mult celor de la Aston pana cand sa renasca un nume atat de fabulos, nu? Vanquish. E un nume cu conotatii potrivite, sugerand putere, izbanda si Cavalerii Mesei Rotunde. Are si o sonoritate buna, rostogolindu-se usor de pe limba. Mai usor decat DBS, care era un pic banal, bland si rece.

Era. Dupa cum ai ghicit din imagini, Vanquish inlocuieste DBS-ul vechi de cinci ani. Nu e o durata de viata prea lunga, insa gama de modele Aston incepea sa apara cam statuta, iar noul Vanquish agita un pic apele.

Vanquish nu avea cum sa fie decat un Aston Martin – proportiile sunt foarte familiare, iar grila, farurile si chiar linia geamurilor inseamna ca nu va fi o prezenta cu totul proaspata imediat ce va fi lansat anul viitor. Dar uita-te la puterea suplimentara sugerata de aripile din spate, la partea laterala cambrata sau la capota plina de nervuri. Acum afla ca fiecare element de caroserie e facut din carbon. N-are sens sa te gandesti la costurile reparatiilor, insa Vanquish combina bine DBS cu One-77.

Citeste continuarea pe TopGear

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri