Antena Căutare

TopGear vorbeste despre procesul cu Tesla

Producatorul executiv al BBC TopGear, Andy Wilman, raspunde acuzatiilor publice aduse de catre Tesla, firma producatorare de masini sport electrice.



Cei de la Tesla, in schimb, nu se multumesc doar sa astepte constiinciosi ca procesul sa se consume. Asa ca au fost foarte ocupati cu promovarea in media a versiunii lor. La birourile noastre a ajuns un mail ratacit, de la o firma de relatii publice catre show-ul The One (n.r. o emisiune BBC), prin care intrebau daca nu s-ar dori ca un reprezentant de la Tesla sa participe in emisiune si sa vorbeasca despre episodul asta: "PHA Media este reprezentantul Tesla, si credem ca ar iesi un interviu de senzatie".

Si tipul asta de la PHA nu se opreste aici: "Prezentatorii ar putea chiar sa se distreze pe seama asta." Apoi adauga: "Matt si Alex (n.r.: gazdele emisiunii The One) ar putea chiar sa ia Tesla pentru o tura pe circuit si s-o testeze, ca sa-i reconfirme eficacitatea." Mult respect pentru ingeniozitatea prezentata aici, si mult succes baietilor de la PHA Media in cruciada lor.

Citeste tot pe topgear.ro!

Recuperarea masinilor parcate ilegal, mai ieftina cu 60 %... Primul contact: VW Amarok - In lumea pickup-urilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x