Antena Căutare

VIDEO! Parada de autoturisme ARO in Capitala

Au trecut de prima tinerete, dar tot sunt bune pentru curse! Mai multi proprietari de autoturisme ARO s-au intrecut ieri intre Capitala si Comana. In ciuda varstei, masinile de teren romanesti s-au descurcat de minune.

Pe drumurile din oras, masinile au aratat ca se descurca fara probleme. Asa ca am lasat asfaltul in urma si am trecut la un drum ceva mai accidentat. Modelele n-au cedat.

ARO-ul nu este totusi o masina perfecta, consumul variind intre 10 si 20 la suta de kilometri.

Cei mai multi proprietari au participat la licitatiile organizate de MApN si, pentru cateva mii de lei, au luat acasa jeepul romanesc.

O problema mare pentru pasionati sunt piesele de schimb: nu prea se gasesc. Dar, pentru ca romanul e inventiv, cu un strung si o freza poate depasi acest obstacol.

Primul ARO a iesit pe poarta uzinei de la Campulung-Muscel in 1957. De atunci, au fost produse peste 360 de mii de autoturisme. Inainte de Revolutie, mare parte a productiei era destinata exportului. Din 2003, autoturismul de teren a iesit din fabricatie.



Auto-Ipoteza: Noul BMW M3, cu L6 de 3.2 litri, TRI-TURBO?... VIDEO! Cinci masini de politie contra unei soferite agresive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x