Antena Căutare

Volkswagen a creat o masina plutitoare dupa o idee a fanilor

Peste 119.000 de oameni au oferit idei in cadrul concursului lansat de Volkswagen prin care se dorea crearea unui automobil care sa corespunda dorintelor legate de design si dotari ale clientilor.

Portalul Gizmag relateaza ca modelul ales de Volkswagen este o masina plutitoare care le-a placut atat de mult producatorilor germani incat au realizat un prototip al acesteia.

Autoturismul are forma unui yo-yo, usile transparente si se deplaseaza plutind deasupra soselei. Este suspendata doar 30 de centimetri in aer si pluteste datorita unei retele de drumuri electromagnetice.

Masina se manevreaza foarte usor, ia curbele extrem de simplu si poate fi parcata la fel de facil. La bord are montati senzori care detecteaza obstacolele si un computer reduce automat viteza pentru a se evita un impact.

Datorita succesului pe care l-a avut proiectul initiat de Volkswagen, producatorul german de automobile a decis sa-l extinda pe termen nelimitat si asteapta in continuare idei pentru construira unor masini ingenioase.

Foto: gizmag.com

FOTO! Cea mai scumpa bicicleta din lume costa 1,5 milioane de euro... Ford a demarat productia motorului 1.0 EcoBoost la Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x