Antena Căutare

Carmen Minune nu se mai ascunde, e îndrăgostită lulea: "Vi-l prezint pe noul meu iubit!

Carmen Minune nu se mai ascunde! Fata lui Adi Minune i-a dat inima unui alt băiat, chiar dacă n-a trecut foarte mult de la despărţirea de Franco

Carmen Minune nu se mai ascunde! Fata lui Adi Minune i-a dat inima unui alt băiat, chiar dacă n-a trecut foarte mult de la despărţirea de Franco.

E oficial! Carmen Minune iubeşte din nou! Fata lui Adi Minune a început o nouă poveste de dragoste cu un tânăr arab, pe nume Ahmed Mustafa. Cei doi se iubesc deja de câteva săptămâni. Şi, dacă cineva mai avea vreo îndoială, cântăreaţa a făcut marele anunţ pe Facebook.

Carmen a avut o relație controversată cu fostul iubit

Se pare că Ahmed a reuşit să-i readucă fluturaşii în stomac adolescentei care, în urmă cu un, an se vedea alături de Franco până la adânci bătrâneţi. Carmen şi Ahmed Mustafa se afişează peste tot împreună şi se distrează cum ştiu ei mai bine.

Fiul lui Mircea Badea loveşte din nou! Vlad s-a lăsat imortalizat într-o ipostază de milioane, în timp ce tatăl lui se a... Vremea o ia razna în următoarele ore! Codul Galben de caniculă a fost extins. Care sunt zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x