Antena Căutare

Chef Dumitrescu, în lacrimi... de fericire! „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”

Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fetițele și soția lui au venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui.  „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”, a fost mesajul pe care cele două fetițe adorabile l-au transmis tatălui lor.

Pentru că ziua lui Chef Florin Dumitrescu, nu putea trece fără un moment emoționant, fetițele și soția lui au venit în studioul „Chefi la cuțite” pentru a-i fi aproape de ziua lui. „La mulți ani, tati, ne-a fost dor de tine!”, a fost mesajul pe care cele două fetițe adorabile l-au transmis tatălui lor. Asta după ce Florin a fost sărbătorit de foștii și actualii concurenți.

Mama lor, soția lui Dumitrescu, a fost pur și simplu o apariție ravisantă, îmbrăcată într-o rochie superbă! Iar cele două mămăruțe i-au topit inima tatălui lor, dar și a lui Chef Scărlătescu. Rivalul tatălui lor le-a îndrăgit atât de mult pe fetițe, încât i-a propus Ginei Pistol ca fiecare, separat, să-i ia exemplul lui Dumitrescu.

La mulți ani, Chef Florin Dumitrescu!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x