Antena Căutare

Cheloo, juratul „iUmor”, schimbă macazul: „Mă gândesc sã-mi deschid o şcoală de dans!”. Se va rupe în figuri!

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit numeroase controverse la masa juriului, de cele mai multe ori cei doi domni din juriu gãsind aproape la orice prestaţie, motive sã se tachineze.


Acest lucru s-a întâmplat şi atunci când pe scenã s-au prezentat copiii din trupa The Hustlers, cu un moment de dans. Vizibil nemulţumit de prestaţia acestora, Cheloo a cerut sã vinã pe scenã şi coregraful. „De ce le faci rãi? Îi vede o ţarã întreagã!”, i-a spus el coregrafului, spre nemulţumirea lui Bendeac. Actorul le-a luat imediat apãrarea copiilor, spunând cã e mult mai bine ceea ce au fãcut ei, decât sã fi stat în faţa calculatoarelor, cum fac mai toţi din generaţia lor.


Deşi se ştie cã nu are nicio legãturã cu dansul, Cheloo nu s-a lãsat şi a continuat: „Mã gândesc sã pun bazele unei noi afaceri, sã-mi deschid o şcoalã de dans!”, în hohotele de râs ale întregii sãli şi spre disperarea lui Bendeac, care a spus imediat „Fereascã Dumnezeu!”. Dacã vor reuşi copiii de la The Hustlers sã primeascã douã voturi, pentru a merge mai departe, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.


Sistemul de vot este cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurizare. Fiecare dintre juraţi va avea posibilitatea să îşi exprime opţiunea printr-un sistem inedit: votul se va face concomitent, pe principiul: ”Ai umor şi m-ai convins” sau „N-ai umor şi numărul tău pleacă acasă”. Delia, Cheloo şi Bendeac vor avea două opţiuni: „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, cu menţiunea că la minim două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.


Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de cãtre telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creatã special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigãtorul fiecãrei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni, în finalã ajungând nouã concurenţi, respectiv cei desemnaţi de aplicaţie la finalul celor nouã ediţii de preselecţii.


În marea finalã, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul sã voteze concurentul alãturi de care participã. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin sms, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii vor trebui sã obţinã trei de „DA” din partea juraţilor.

Și acum 130 de ani se purta "TANGA". Cum arăta lenjeria intimă la acea vreme. Uuu, sexy! - FOTO WOW... Tradiții și obiceiuri de Sf. Gheorghe, Cavalerul Trac, protector al vitelor și al oilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x