Antena Căutare

Autostrada Bucuresti-Ploiesti a fost deschisa in sfarsit circulatiei. Viteza maxima: 100 km/h!

Cele doua tronsoane ale Autostrazii A3, Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei - Ploiesti, au fost deschise joi circulatiei in regim de autostrada, cu viteza maxima de 100 km/h, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Septimiu Buzasu.

"Nu suntem la receptia, terminarea lucrarilor. Noi suntem la deschiderea circulatiei pe aceste sector de autostrada, in ideea de a avea o alternativa pentru Brasov, respectiv pentru Ploiesti, la DN 1, care este foarte aglomerat", a declarat Buzasu, explicand ca exista "exit"-uri, precum nodul de la Snagov, care vor fi finalizat abia saptamana viitoare, miercuri, si cel de la Moara Vlasiei, "care se va finaliza odata cu contractul lui Pizzarotti", firma constructoare ce se afla acum in depasirea termenului contractual. "Daca vom constata ca lucrurile merg bine si nu avem niciun accident sau incident, vom creste viteza la 130 km/h", a adaugat secretarul de stat.

La deschiderea circulatiei pe A3, Bucuresti Ploiesti au participat premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Ovidiu Silagi.

Foto: Intactimages

Loteria Romana risca insolventa!... Premiera! Autostrada Soarelui a ajuns pe Litoral dupa 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x