Antena Căutare

Statul va garanta împrumuturi de pâna la 200.000 de dolari! Iată ce condiții trebuie să îndeplinești

Ilan Laufer,  vicepreşedinte pentru relaţia cu SUA al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), a făcut un anunțul pe care îl așteptau mii de români: primele finanțări pentru platforma  ”Smart Start USA” au fost aprobate. Peste 150 de planuri de afaceri sunt deja înscrise în acest program.

Ilan Laufer, vicepreşedinte pentru relaţia cu SUA al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), a făcut un anunțul pe care îl așteptau mii de români: primele finanțări pentru platforma ”Smart Start USA” au fost aprobate. Peste 150 de planuri de afaceri sunt deja înscrise în acest program.

"Ne apropiem de 1.000 de useri pe platformă, sunt peste 150 de planuri finalizate şi deja avem primele planuri aprobate şi finanţate. Sperăm ca puterea exemplului să le dea curaj şi altora să se înscrie, să aplice, să dovedim că putem schimba mentalitatea. Peste 350 de planuri de afaceri sunt în proces de completare", a anunţat Laufer.

Acesta a adăugat că ăși dorește ca numărul firmelor cu capital românesc înscrise în platforma ”Smart Start USA” să ajungă la 10.000, până la finalul anului 2018.

"Economia românească este a doua cea mai subfinanţată din UE atunci când vine vorba de IMM-uri. Noi vrem să schimbăm mentalitatea. Intraţi pe platforma Smart Start USA, înscrieţi un plan de afaceri, apoi noi luăm legătura cu dumneavoastră, nu mai trebuie să mergeţi voi la bancă, nu mai trebuie să convingeţi banca, iar acest lucru va schimba multe în zona creditării IMM-urilor de către bănci. De asemenea, ne-am dorit să atragem foarte mulţi tineri, să îmbunătăţim educaţia financiară", a continuat Laufer.

Fundaţia Laufer va deschide săptămâna viitoare un birou la la Bucureşti, dedicat promovării programului Smart Start USA.

Programul este implementat cu ajutorul a trei bănci, Piraeus Bank, BCR şi Banca Transilvania. Astfel, beneficiarii din toată ţara au la dispoziţie peste 1.000 de sucursale, ceea ce va permite accesul oricărei companii indiferent de oraşul unde se află.

În conferinţa de lansare, Ilan Laufer, coordonatorul proiectului, a invitat oamenii de afaceri să facă parte din program, arătând că înscrierea în aplicaţie durează mai puţin de 30 de minute.

Va fi DEZASTRU pentru pensionari! Sute de mii de oameni nu vor putea ÎNCASA PENSIA... Proiect de lege! Statul va da bani pentru familii! Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi 2.000 de lei lunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x