Antena Căutare

Bucuresti: Pretul gigacaloriei, +37%!

De la 1 august, pretul de facturare la populatie pentru o gigacalorie creste de la 124 de lei la aproape 170 de lei, cu tot cu TVA. Acest lucru inseamna facturi la apa calda si caldura mai mari cu 37%!

Bucurestenii vor avea insa posibilitatea sa plateasca intretinerea in transe lunare egale, pentru ca facturile din lunile de iarna sa nu fie foarte incarcate.

O alta veste proasta este insa ca din aceasta iarna numai 450.000 de bucuresteni vor mai beneficia de subventiile pentru incalzire.

Restul vor plati in jur de 300 de lei pentru o gigacalorie. Mai exact, pentru un apartament cu doua camere, factura in lunile de iarna ar putea creste de trei ori. Fara subventie, bucurestenii vor plati cel mai mult pe o gigacalorie.

Preturi asemanatoare mai sunt in Calarasi, Dambovita si Teleorman, in timp ce locuitorii din Ilfov si Covasna platesc cel mai putin pentru caldura: in jur de o 100 de lei.

SUA au evitat la limita intrarea in incapacitate de plata... Jeffrey Franks: Economia se revigoreaza. Salariile ar putea creste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x