Bucuresti: Pretul gigacaloriei, +37%!

De la 1 august, pretul de facturare la populatie pentru o gigacalorie creste de la 124 de lei la aproape 170 de lei, cu tot cu TVA. Acest lucru inseamna facturi la apa calda si caldura mai mari cu 37%!

Bucurestenii vor avea insa posibilitatea sa plateasca intretinerea in transe lunare egale, pentru ca facturile din lunile de iarna sa nu fie foarte incarcate.

O alta veste proasta este insa ca din aceasta iarna numai 450.000 de bucuresteni vor mai beneficia de subventiile pentru incalzire.

Restul vor plati in jur de 300 de lei pentru o gigacalorie. Mai exact, pentru un apartament cu doua camere, factura in lunile de iarna ar putea creste de trei ori. Fara subventie, bucurestenii vor plati cel mai mult pe o gigacalorie.

Preturi asemanatoare mai sunt in Calarasi, Dambovita si Teleorman, in timp ce locuitorii din Ilfov si Covasna platesc cel mai putin pentru caldura: in jur de o 100 de lei.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri