CURS VALUTAR 12 martie. Euro CREȘTE peste pragul normal

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, în cursul zilei de astazi, un curs de referinţă de 4,6616 lei/euro, în creştere cu 0,1% faţă de nivelul atins vineri, în contextul în care şi alte monede din regiune s-au depreciat, în raport cu euro.

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, în cursul zilei de astazi, un curs de referinţă de 4,6616 lei/euro, în creştere cu 0,1% faţă de nivelul atins vineri, în contextul în care şi alte monede din regiune s-au depreciat, în raport cu euro.

Vineri, euro a scăzut la 4,6570 lei.

Luni, 12 martie, leul s-a depreciat în raport cu euro, în linie cu tendinţa regională. Alte monede din regiune, și anume, zlotul polonez şi forintul maghiar, s-au depreciat pe piaţa interbancară, în raport cu euro.

Dolarul american, cotat indirect în piaţa românească prin raportare la paritatea euro/dolar, s-a depreciat de la 3,7865 lei la 3,7864 lei.

Cursul francului elveţian a crescut de la 3,9848 lei la 3,9861 lei.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri