FAN Courier preia operatorul de transport şi logistică SLS Cargo

FAN Courier, cel mai mare jucător pe piaţa locală de curierat, a anunţat vineri că îşi consolidează poziţia pe segmentul transporturi integrate şi logistică prin achiziţia companiei SLS Cargo, fondată în anul 2014 de omul de afaceri Mihai Stoica.

Tranzacţia a fost perfectată de acţionarii celor două companii la începutul lunii noiembrie şi se află, în prezent, în procedură de avizare la Consiliul Concurenţei.

Compania SLS Caro va opera în continuare sub brand propriu. Cu o echipă de 120 de angajaţi, şapte birouri operaţionale în România şi două în afara ţării, SLS Cargo a încheiat exerciţiul financiar din 2018 cu o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

”Este un parteneriat câştigător pentru ambele părţi implicate şi nu o achiziţie propriu zisă. Experienţa în piaţa de freight forwarding pe care o are partenerul nostru se suprapune obiectivelor FAN Courier de a dezvolta, la standardele de calitate asumate, gama de servicii oferită clienţilor noştri. Vrem să le oferim partenerilor pentru care prestăm servicii o experienţă mai bună pe toate liniile de business, nu doar pe cea a serviciilor de curierat”, a declarat Adrian Mihai, managing partner FAN Courier.

În baza parteneriatului, compania SLS Cargo va continua să funcţioneze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei îşi menţine calitatea de acţionar şi CEO, o decizie similară fiind asumată şi pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding.

SLS Cargo va continua să funcţioneze sub brand propriu

”Ne bucurăm să devenim partener al liderului unei pieţe în continuă dezvoltare. Suntem convinşi că transferul reciproc de know-how va fi cheia dezvoltării noastre pe termen lung”, a declarat Mihai Stoica, fondatorul companiei SLS Cargo.

Prin dezvoltarea portofoliului, clienţii FAN Courier vor avea acces la o gamă mai largă de servicii pe segmentul transport-logistică-distribuţie. Planurile pe termen scurt şi mediu ale celor doi parteneri includ dezvoltarea business-ului şi creşterea echipei.

FAN Courier, companie integral privată românească, fondată în 1998, a încheiat exerciţiul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 147 de milioane de euro. Compania estimează pentru anul în curs o creştere a afacerilor cu 15% şi investiţii de peste 15 milioane de euro.

Compania de servicii logistice SLS Cargo a demarat operaţiunile în anul 2014 prin deschiderea primului său birou operaţional în Bucureşti. În 2015, activitatea companiei se dezvoltă prin deschiderea a două locaţii noi în Rădăuţi şi în Constanţa, urmate în anul 2016 de inaugurarea primului depozit SLS Cargo din Bucureşti.

Odată cu formarea unei noi echipe, 2017 a însemnat şi deschiderea primului terminal feroviar în Bucureşti exclusiv operat de SLS Cargo.

În 2018, compania a deschis primele birouri în Bulgaria şi în Italia.

Anul acesta, SLS Cargo şi-a consolidat poziţia de jucător pe piaţa serviciilor de transport şi logistică prin operarea a 25.000 mp spaţii de depozitare în 4 locaţii din Mogoşoaia, Bâcu, Buftea şi Cluj, gestionarea unei flote proprii de camioane precum şi derularea activităţii operaţionale de transport prin 7 birouri în Romania şi 2 birouri internaţionale, în Bulgaria şi Italia.

Citește și
razvan-simion-daliana-raducan-colaj
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariții inedite la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
colaj alec baldwin
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Alec Baldwin l-a întâlnit pe soțul Halynei Hutchins, producătorul de imagine care a murit în incidentul de pe platourile de filmare
Mai multe articole

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai şi Felix Pătrăşcanu. FAN Courier a devenit în 2006 liderul pieţei româneşti de curierat, poziţie consolidată constant datorită investiţiilor şi serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.

FAN Courier are peste 50.000 de clienţi, majoritatea persoane juridice, peste 6.900 de colaboratori şi o flotă auto de peste 4,200 de autovehicule.

Sursa : news.ro

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri