Antena Căutare

In sfarsit, Pasajul Basarab a fost inaugurat!

Pasajul Basarab a fost inaugurat. Incepand cu ora 10.00, bucurestenii au fost invitati sa faca o plimbare pe pod. Au ce vedea. Este cea mai importanta constructie de infrastructura facuta in Bucuresti in ultimii 20 de ani si cel mai lat pod hobanat din Europa. Primaria a pregatit si evenimente speciale pentru marea inaugurare.

Lucrarile la Podul Basarab au fost finalizate. Podul este cel mai lat si cel mai lung din Europa, el urmand a fi strabatut zilnic de peste 80.000 de vehicule.

Structura podului este extrem de rezistenta, acesta fiind dotat cu un sistem special de siguranta care ar putea face fata unui cutremur de peste 7 pe Richter.

Primarul Oprescu spune ca lucrarea a fost una extrem de complexa, iar faptul ca aceasta a fost terminata in timpul mandatului sau este un motiv de mandrie

Pasajul Basarab este cea mai mare lucrare de infrastructura urbana din Romania, iar inaugurarea sa vine la 5 ani si patru luni de la inceperea lucrarilor.

De duminica, de la ora 06:00, podul va fi deschis traficului rutier. Deocamdata, pe podul Basarab este posibil doar traficul pietonal.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Alimentele, mai scumpe cu pana la 30% in urmatorii 10 ani... BNR vrea sa limiteze accesul la imprumuturile in monede straine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x