Antena Căutare

LiveRail, companie “made in Romania” ce lupta cot la cot cu Google: "Eram niste copii de 24-26 de ani. Puteam fi insa flexibili"

Serveste clienti precum Sony Pictures, CBS, Cnet, Zynga sau Electronic Arts, are birouri la Cluj, Londra, New York si San Francisco si in luna iunie s-a situat pe locul doi in SUA in topul furnizorilor de reclame video pe site-urile din State. Andrei Dunca este cofondator al Trilulilu.ro si, din 2007, sprijina dezvoltarea internationala a proiectului LiveRail.

Andrei Dunca ocupa pozitia de director tehnic al LiveRail. El este si cofondator al Trilulilu.ro, cea mai mare platforma video realizata in Romania, si Tetatet.ro

In prezent locuieste in State, revenind in Romania cam o data pe an

LiveRail livreaza reclame video pe cele mai mari site-uri din SUA, situandu-se ca numar de reclame livrate in iunie sub site-urile Google, cu 2,4 miliarde de ad-uri in format video, deasupra Hulu sau AOL. Compania atinge circa 150 de milioane de unici in SUA, devenind in doar cativa ani una dintre cele mai puternice companii pe acest segment din lume.

Citeste continuarea AICI!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x