Antena Căutare

Ministrul de finanțe a făcut anunțul! Data de la care va crește salariul minim

Salariul minim va crește cel târziu până la începutul anului viitor, pe 1 ianuarie, dar este posibil ca majorările să fie operate chiar mai devreme, data certă urmând a fi hotărâtă de Guvern, după cum a anunțat ministrul de finanțe Eugen Teodorovici.

Salariul minim va crește cel târziu până la începutul anului viitor, pe 1 ianuarie, dar este posibil ca majorările să fie operate chiar mai devreme, data certă urmând a fi hotărâtă de Guvern, după cum a anunțat ministrul de finanțe Eugen Teodorovici.

„Analizăm care este data optimă și vom lua o decizie. Este posibil ca hotărârea de Guvern să apară săptămâna viitoare”, a precizat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3.

Eugen Teodorovici, care a făcute publică această informație duminică seara, ar vrea și o ajustare a nivelelor salariilor de stat cu cele din mediul privat. „Legea salarizării vine și cu o reașezare a zonei publice”, a spus ministrul.

Ministrul de finanțe a găsit și o explicație pentru salariile mari din zona publică: au fost date pentru a atrage specialiști.

Proiect de lege! Statul va da bani pentru familii! Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi 2.000 de lei lunar... 5 idei de afaceri pe care le poti pune pe picioare cu 1000 de dolari sau mai putin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x