Antena Căutare

Romania conduce in topul european al ieftinirilor imobiliare

Daca va doriti o locuinta si pana acum nu credeati ca v-o permiteti, dati totusi o fuga pana la un agent imobiliar. Este momentul perfect. Garsonierele s-au ieftinit, iar locuintele vechi se vor ieftini si ele. Cu putin noroc puteti avea o camera proprietate personala in Bucuresti cu mai putin de 20.000 de euro. Specialistii spun ca din acest punct de vedere, Romania sta cel mai bine din toata Europa. Mai exact, tara noastra conduce in topul european al ieftinirilor imobiliare.

Potrivit Eurostat, locuintele din tara noastra s-au ieftinit cu 5,7% in primele noua luni din 2012, fata de perioada similara a anului trecut.

Tendinta este confirmata si de dezvoltatori, care spun ca, in ultimele trei luni, pretul a scazut cu 5-10% din pretul initial. Iar scaderile ar putea continua, mai ales in cazul garsonierelor vechi. Asta pentru ca statul vrea sa acorde garantii doar pentru achizitia locuintelor.

Cele mai ieftine garsoniere din Bucuresti pornesc de la 19.000 de euro, in Timisoara de la 19.500, iar langa Cluj este disponibila o garsoniera de 16.000 de euro. In Brasov si Iasi cele mai ieftine garsoniere se pot cumpara cu 23.000 de euro.

HARTA CURAJULUI: domeniile si judetele cu explozie de firme noi... Bancile lanseaza noi comisioane: taxa pentru plata facturilor si consultarea soldului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x