Antena Căutare

Se prăbușește?! Un gigant din retail a rămas cu un stoc uriaş de produse nevândute în valoare de 4,3 miliarde de dolari

Compania suedeză de retail H&M are probleme tot mai mari cu vânzarea hainelor și pare că nu poate ține pasul cu concurența acerbă. New York Times relatează că H&M are un stoc uriaș de produse nevândute, a căror valoare se ridică la aproximativ 4,3 miliarde de dolari.

Compania suedeză de retail H&M are probleme tot mai mari cu vânzarea hainelor și pare că nu poate ține pasul cu concurența acerbă. New York Times relatează că H&M are un stoc uriaș de produse nevândute, a căror valoare se ridică la aproximativ 4,3 miliarde de dolari.

Prima scădere a vânzărilor a fost înregistrată anul trecut, când marea rivalitate H&M- Zara a început să se desfășoare și în mediul online.

Acţiunile au scăzut cu 16% într-o singură zi, în cel mai mare declin din 2001 încoace. Scăderea numărului de clienți din magazinele fizice i-a făcut pe reprezentanţii H&M să pună stop planurilor de extindere şi chiar să ia în considerare închiderea mai multor puncte de vânzări.

În 2018, în doar trei luni, profitul operațional al companiei a scăzut cu 62%, iar acțiunile firmei au ajuns la cel mai mic preț din 2005, la bursa din Stockholm.

H&M a anunțat că va introduce reduceri consistente pentru a-și vinde stocul de haine și va încetini expansiunea magazinelor.

Curs valutar 29 martie. Leul a scăzut dramatic în raport cu euro și dolar... Curs valutar 30 martie 2018. Vești proaste pentru români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x