Antena Căutare

TOP: locuri din Romania in care sa te retragi ori sa investesti la pensie

Daca te gandesti sa scapi de presiunea timpului si sa sfidezi aglomeratia din orase, WALL-STREET.RO iti prezinta 10 locuri mai putin cunoscute din tara noastra in care sa te muti si sa te bucuri de peisaje incantatoare. Daca inca nu esti convins(a), considera urmatoarea lista o motivatie pentru a lucra de acum la viitorul tau financiar, pentru ca la pensie sa investesti in destinatiile de mai jos.

Podul Dambovitei

Aflat in comuna Dambovicioara, judetul Arges, in satul Podu Dambovitei va veti ocupa timpul cu cel putin un lucru in fiecare zi: sa admirati un peisaj uimitor, oferit de culoarul Rucar-Bran.

Preturile terenurilor sunt intre 15 euro si 25 euro pe metru patrat, potrivit imobiliare.ro, zona care permite accesul auto si utilitatile necesare. Iar daca vreti sa investiti intr-o pensiune, trebuie sa stiti ca Podu Dambovitei, inconjurat de Muntii Piatra Craiului, Muntii Iezer-Papusa si Muntii Bucegi, este o destinatie turistica tot mai vizitata datorita zonei de chei si pesteri, printre care si Pestera Dambovicioara.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x