Antena Căutare

Veniturile nete ale McDonald's au crescut cu 11% in primul trimestru

Veniturile McDonald's din primul trimestru au crescut cu 11 procente dupa ce mai multi clienti au servit masa in restaurantele din Europa, Australia si China.

Venitul net a crescut pana la 1,2 miliarde de dolari (sau 1,15 dolari pe actiune) in primul trimestru care s-a incheiat la 31 martie.

In perioada similara a anului trecut, venitul net a fost de 1,1 miliarde de dolari. Aceste rezultate au depasit asteptarile analistilor de 1,14 dolari pe actiune.

Incasarile au crescut cu 9 procente, la 6,1 miliarde de dolari, cu 100 de milioane peste asteptari.

Dar cel mai mare lant de burgeri din lume se confrunta cu provocari pe toate fronturile. McDonald's trebuie sa treaca peste scumpirea alimentelor, incercand sa isi mentina in acelasi timp preturile la un nivel scazut.

Compania a anuntat joi ca se asteapta ca preturile pentru majoritatea ingredientelor sa creasca cu 4-4,5% in SUA si Europa, in acest an.

Profiturile mari obtinute din vanzarea cafelelor a ajutat McDonald's sa faca fata presiunilor, desi companie anuntase in ianuarie ca ar putea mari preturile meniurilor.

Sursa: Antena3

Agentiile straine recomanda investitiile in terenurile arabile romanesti, cele mai ieftine si lipsite de risc... Presedintele BERD: Romania revine foarte greu pe crestere economica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x