Antena Căutare

VIDEO! Seful ANAF: "Angajatii Garzii Financiare iau spaga"

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Bejinaru, a recunoscut ca unii dintre angajatii Garzii Financiare iau spaga. Astfel, Bejinaru a promis ca vor urma "disponibilizari semnificative" in cadrul acestei institutii.



"Garda Financiara are niste tematici de control, verifica atat societatile mici, cat si societatile mari. Personal, nu sunt multumit de calitatea morala a multora dintre angajatii Garzii Financiare si cu ocazia acestor restructurari vreau sa le trag un semnal foarte serios tuturor ca vor urma disponibilizari semnificative in Garda Financiara", a declarat Sorin Bejinaru.

Intrebat la ce se refera cand vorbeste depsre "calitatea morala", seful ANAF a raspuns ca angajatii respectivi "iau spaga".

Bejinaru a precizat insa ca identificarea celor care primesc bani pentru a inchide ochii in legatura cu tot felul de ilegalitati nu este sarcina sa, ci a Parchetului.

Romania, in Top 10 “Cele mai riscante datorii suverane“... A patra zi de depreciere pentru moneda nationala fata de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x