Antena Căutare

Voci din politică susțin că România nu mai are bani de pensii în 2020: "Nu mai există buget de pensii pentru anul viitor"

Voci din politică susțin că bugetul României în ceea ce privește banii alocați pentru pensii se micșorează pe zi ce trece, iar acest fapt va împiedica majorările promise pensionarilor, începând chiar de la 1 ianuarie 2020. Mai mult, România nu ar mai avea bani de plata pensiilor nici în variantă actuală. 

Voci din politică susțin că România nu mai are bani de pensii în 2020: "Nu mai există buget de pensii pentru anul viitor"
Pensiile speciale ar urma să crească de la 1 ianuarie 2020

"Nu mai sunt bani de pensii", a declarat fostul premier al României, Victor Ponta, care spune că țara noastră nu mai poate plăti pensiile de anul viitor nici în varianta lor actuală.

Citește și:

Cu cât crește pensia în funcție de anul în care te-ai pensionat. Bani mai mulți de la 1 ianuarie 2020 pentru acești români

Ponta acuză managerierea defectuoasă a bugetelor și dă vina pe guvernarea Dăncilă.

” Îmi pare rău să o spun, dar nu mai sunt bani de pensii pentru anul viitor. Pentru asta trebuie să răspundă guvernul Dăncilă. Situația se poate remedia, dacă se iau măsuri de reducere a cheltuielilor. Nu este suficientă reducerea numărului de ministere, este nevoie de o reformă pe toate palierele”, a spus Ponta, la RTV.

Ce trebuie știut despre dreptul de uzufruct... Aramco şi-a lansat oferta publică iniţială; investitorii ar putea evalua compania la circa 1.500 de miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x