Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Ups! A publicat câteva poze online și a îmbulinat-o! Riscă un an la zdup și 5.000 de dolari amendă! Cu ce s-a dat de gol

Un tânăr din New York a publicat pe internet câteva poze și a îmbulinat-o. Acum, riscă până la un an de închisoare și 5.000 de dolari amendă.

Tarique Peters, turistul care a fost arestat, după o călătorie în Hawaii

Instagram

Tânărul, Tarique Peters, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat, mai exact, după ce a publicat, pe Instagram, mai multe fotografii din Hawaii.

Americanul a ajuns, luni, la O’ahu, și a publicat, imediat, mai multe fotografii cu el, pe plajă. Tânărul ar fi folosit transportul în comun pentru a ajunge în diferite locuri, în care s-a fotografiat.

„Autoritățile au aflat din social media despre isprăvile turistului, care a postat poze făcând surf, bronzându-se sau plimbându-se noaptea prin Waikiki”, se arată într-un comunicat al guvernatorului.

Când se vor deschide plajele în România! Nelu Tătaru, anunț de ultim moment! „Este o vară de încercare”

În plus, statul american Hawaii le cere persoanelor care vin în teritoriu să intre în carantină, pentru 14 zile. În plus, aceștia trebuie să semneze un document prin care să ia la cunoștință că încălcarea autoizolării ori carantinei reprezintă o infracțiune ce se sancționează cu o amendă de 5.000 de dolari și până la un an de închisoare.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică atâtea grade, devine inactiv!”

De altfel, deși turismul este o componentă importantă pentru localnici, autoritățile de la Honolulu, capitala statului american Hawaii, le-au transmis turiștilor că cel mai bine este să evite arhipelagul în această perioadă. Carantina obligatorie a fost extinsă până la sfârșitul lunii iunie.

Recomandari