Antena Căutare

Accident de feribot in New York: aproximativ 50 de oameni au fost raniti

Miercuri dupamiaza, un feribot incarcat cu pasageri s-a lovit de tarm in timp ce incerca sa acosteze, in New York. Primele informatii arata ca numarul ranitilor este cuprins intre 35 si 50 de raniti, dintre care unul grav.

La aproximativ 8:45 ora locala (15:45 ora Romaniei), in timp ce incerca sa acosteze, un feribot a intrat violent in pasarela de imbarcare, in sudul Manhattanului.

La inceput, numarul ranitilor a fost estimat la 17 persoane, potrivit autoritatilor locale, insa noi informatii sugereaza ca persoanele care au fost ranite in acest accident este cuprins intre 35 si 50 de persoane. Dintre acestea, un pasager este ranit grav, au declarat oficialii, potrivit USA Today.

Presedintele companiei care detine feribotul a declarat pentru NBC News ca la bord se aflau 300 de persoane si ca majoritatea pasagerilor a fost aruncata din scaune in urma impactului.

Cauza accidentului nu este cunoscuta inca, potrivit unui purtator de cuvant al departamentului de pompieri din New York.

Un reporter ABC a comparat impactul accidentului de feribot cu acela al unuia de masina. "Aproape nimeni nu stie ce se intampla", a spus acesta.

Australia, cuprinsa de un val de incendii de vegetatie... Animalele din gradinile zoologice braziliene fac cu greu fata caniculei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x