Antena Căutare

Adolescenta torturata pana la moarte de prieten pentru parola de Facebook

O adolescenta a fost torturata pentru ca a refuzat sa-i dazvaluie prietenului ei parola de la contul de Facebook, anunta Daily Mail.

Jason Fleming i-a infipt chiar si un creion in ureche prietenei lui, Jessica Herbert, in varsta de numai 18 ani pentru a afla parola contului.

Barbatul, in varsta de 37 de ani, a a fortat-o apoi pe fata sa faca baie intr-o cada cu gheata doar pentru a pune mana pe parola de pe site-ul de socializare Facebook.

O instanta din Neath a stabilit ca Jason voia sa-i citeasca mesajele de pe Facebook crezand ca fata se vede cu alt barbat.

'I-a infipt un creion in ureche dupa ce a refuzat sa-i dea parola de la cont. Fleming a fortat-o sa faca baie intr-o cada cu gheta pentru ca nu a recunoscut ca are o alta relatie", a spus anchetatorul Georgina Buckley.

Cand a intrat pe pagina Jessicai barbatul a descoperit ca era inselat, conform Swansea Crown Court. Fleming a lovit-o pe Jessica pana cand aceasta si-a pierdut cunostinta. Apoi i-a pus o punga de plastic pe cap in incercarea de a afla datele de logare.

Foto: odt.co.nz

Steve Jobs: Utilizarea LSD-ului m-a ajutat sa vad ceea ce este important... Gaddafi, intr-o ultima scrisoare catre Berlusconi: "Opreste atacurile!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x