Al Qaeda va lansa filme de animatie care sa incurajeze terorismul in randul copiilor

Specialistii in securitate care monitorizeaza site-urile islamiste au avertizat asupra iminentei lansarii unui lung-metraj de desene animate creat de simpatizanti ai Al Qaeda si menit sa incurajeze terorismul in randul copiilor.

Anuntul a fost facut, potrivit Daily Mail, pe un forum islamist de catre Abu al-Laith al-Yemen, un pseudonim al unui autodeclarat simpatizant Al Qaeda, care a anuntat ca sunt aproape de finalizarea unui film de animatie realizat cu sprijinul filialei din Yemen a retelei teroriste.

"Filmul se va numi Al Qaeda in Peninsula Arabica si incercam ca, prin mesajul care-l vom da copiilor, sa salvam religia islamica. Vom arata cum liderii tarilor arabe s-au vandut Vestului. Filmul va fi un efort religios pentru educarea copiilor nostri in spiritul adevaratului Islam. Copiii si tinerii vor fi astfel dezintoxicati de otrava pe care le-o transmit posturile occidentale, cu complicitatea liderilor arabi", a anuntat al-Yemen.

Filmul include si scene in care sunt executati ostatici, dar si scene de lupta in care razboinici mascati participa la scene de lupta. Realizatorii filmului au anuntat ca acesta va include si scene care reproduc evenimente reale, precum rapiri si asasinate.

Citeste si Jurnalul!

Ultimele știri