Antena Căutare

Alegeri in Rusia: Maria Kozhevnikova "incinge" Duma de stat

Duminica, rusii cu drept de vot s-au prezentat la urne, in cadrul unui scrutin cu rezultat anticipat. Iar partidul Rusia Unita al lui Vladimir Putin a obtinut majoritatea absoluta in Camera inferioara a Parlamentului (Duma) cu 238 de deputati din totalul de 450, potrivit datelor "repartizarii preliminare a mandatelor", a anuntat luni Comisia Electorala. Printre alesi s-a strecurat insa si Maria Kozhevnikova, cea mai sexy rusoaica din 2011.

Miile de sesizari de frauda, arestarile operate in randul membrilor opozitiei regimului de la Kremlin si cenzura presei pot fi date uitarii pentru cateva momente, dupa intrarea in Duma a Mariei Kozhevnikova.

Actrita in varsta de 27 de ani a fost desemnata cea mai sexy rusoaica in anul 2011, aparand si pe coperta versiunii rusesti a revistei Playboy.

VEZI o galerie foto fierbinte in subsolul paginii!

Rusia Unita a obtinut 49,54 la suta din voturi, un nivel foarte ridicat dar care reprezinta totusi un regres de aproape 15 puncte procentuale comparativ cu scrutinul din 2007 (64,3 la suta), cand partidul lui Putin a insumat 315 de mandate in Duma. Prin urmare, Rusia Unita a pierdut majoritatea calificata (de doua treimi) care i-a permis modificarea Constitutiei.

Partidul Comunist, clasat al doilea in alegerile legislative de duminica, va avea 92 de deputati, Rusia Dreapta (centru-stanga) va avea 64 de locuri, iar Partidul Liberal-Democrat (nationalist) 56, potrivit repartizarii mandatelor la acest scrutin proportional, a anuntat presedintele Comisiei Electorale Centrale.

Foto: acidcow.com

Iranul regreta atacul asupra ambasadei britanice de la Teheran... Vicepresedintele SUA, intr-o vizita simbolica in Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x