Antena Căutare

Animalele din gradinile zoologice braziliene fac cu greu fata caniculei

In vreme ce noi tremuram, brazilienii abia mai fac fata caldurii. Termometrele au luat foc in tara sud americana, iar cel mai mult se resimt animalele de la gradinile zoologice. Ingrijitorii se dau peste cap ca sa le ajute sa suporte mai usor tempraturile ridicate.

Ingrijitorii de la Gradina Zoologica din Rio de Janeiro fac tot posibilul pentru a proteja cele 2000 de animale de valul de canicula.

"Le dam alimente usoare si cu un continut scazut de calorii, multe lichide, sucuri de fructe si inghetate", a declarat un veterinar al gradinii zoologice.

Daca cimpanzeii se dau in vant dupa inghetata, tigrii siberieni prefera sa faca miscare in bazinele amenajate in tarcurile lor.

"Animalele obosesc mai repede, sunt mai iritate. Cimpanzeii, animale active in general, sunt mai linistiti, se misca doar dimineata si putin seara. De asemenea, leii sunt vizibili obositi", mai spune veterinarul.

Elefantii insa sunt cel mai greu de racorit.

Accident de feribot in New York: aproximativ 50 de oameni au fost raniti... Ghinion! Un hot din SUA a fost prins dupa ce a adormit in locuinta pe care o sparsese...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x