Antena Căutare

Armata germana protesteaza fata de reducerea bonusurilor de Craciun

Peste 120.000 de carti postale, care includ caricaturi referitoare la Angela Merkel, au ajuns la biroul cancelarului german in semn de protest fata de reducerea unor bonusuri de Craciun pentru soldati si personalul civil din armata federala, informeaza agentia spaniola de stiri EFE.

Potrivit jurnalistilor, cartile postale au fost realizate de aproximativ 40% dintre angajatii militari si civili din armata germana.

Ulrich Kirsch, seful Asociatiei Fortelor Armate, a apreciat ca participarea masiva la acest protest arata "cat de mare este frustrarea" in randurile Fortelor Armate si a semnalat ca "multi" considera ca reducerea este "incredibila" si reprezinta "o frauda".

Masura de reducere a bonusurilor de Craciun pentru lucratorii din armata germana, aprobata in 2006 pentru o perioada de aplicare de cinci ani, a fost prelungita recent in contextul pachetului de masuri de austeritate aprobat de guvernul federal.

Sursa: Jurnalul National

Militarii germani protesteaza la adresa lui Angela Merkel... Jurnalistii liber profesionisti din America de Nord castiga 25.000$ – 30.000$ / an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x