Antena Căutare

Atentat kamikaze pe aeroportul din Moscova. Ultimul bilant: 35 de morti, 130 de raniti

O explozie produsa in zona de “Sosiri Internationale” a Aeroportului Domodedovo din Moscova s-a soldat cu moartea a peste 30 de persoane si ranirea a mai mult de 130, potrivit agentiei Interfax.


UPDATE 19:00: Bilantul mortilor, in urma atentatului sinucigas de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a ajuns la 35 de persoane, anunta Ria Novosti, care citeaza purtatorul de cuvant al aeroportului, Yelena Galanova. Numarul ranitilor, potrivit Ministerului rus al Sanatatii, este de 130 de persoane. De asemenea, conform Ministerului pentru Situatii de Urgenta, 51 de persoane au fost spitalizate pana acum.



UPDATE 18:20:
Printre victimele atentatului nu se numara si cetateni romani. Potrivit presei ruse, exista suspiciuni ca atentatorii ar putea fi originari din Caucazul de Nord. Politia cauta trei posibili suspecti.

Surse din politia moscovita, citate de AFP, sustin ca explozia care a avut loc la ora 15.32 (ora Romaniei) a fost provocata de un terorist sinucigas. Zona unde s-a produs atentatul a fost izolata. Iar mai multe curse aeriene au intarzieri sau au fost anulate.

In acelasi timp, in toata Moscova au fost mobilizate trupe ale politiei, iar autoritatile vor sa se asigure ca nu exista alte dispozitive explozive ale orasului.

Potrivit AFP, care citeaza presa rusa, metroul si aeroporturile Seremetievo si Vnukovo din Moscova se afla sub supraveghere sporita, in urma exploziei provocate de atentatul sinucigas. Potrivit unei surse din politie, citata de agentia Interfax, explozia s-a produs in zona de sosire a zborurilor internationale, si a fost provocata de un atentat sinucigas.

"Explozia s-a produs in zona de livrare a bagajelor de la terminalul pentru sosirea zborurilor internationale", a declarat Tatiana Morozova, o reprezentanta a aeroportului.

Dmitri Medvedev: Cei responsabili de atac vor fi urmariti si pedepsiti... Revolutia din Tunisia continua: 3 colaboratori ai presedintelui Ben Ali, arestati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x