Antena Căutare

Autorităţile au făcut un anunţ şocant: "Vine o furtună de zăpadă istorică! Pregătiţi-vă pentru ceva rău"

Duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul New York-ului a avertizat populaţia că urmează să vină una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istoria oraşului.

Duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul New York-ului a avertizat populaţia că urmează să vină una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istoria oraşului.

Furtuna o să aducă ninsori abundente luni şi marţi, când se poate depune un strat de până la 90 de centimetri de zăpadă, a anunţat Serviciul Naţional de Meteorologie.

Este vorba "foarte probabil de una dintre furtunile de zăpadă cele mai importante din istoria acestui oraş. Pregătiţi-vă pentru ceva mai rău decât ce am văzut până în prezent. Să nu subestimăm această furtună", a declarat primarul Bill De Blasio. "Newyorkezii nu trebuie să plece la drum mâine", a adăugat acesta, afirmând că şcolile vor fi închise în următoarele zile.

Sute de curse aeriene au foat anulate, iar autorităţile sfătuiesc oamenii să nu iasă din case şi să îşi facă provizii, pentru că drumurile vor fi paralizate din cauza zăpezii.

VIDEO: A căzut de pe motocicletă direct pe cel mai veninos şarpe din lume! Continuarea te va lăsa fără cuvinte... O nouă tragedie aviatică! Cel puţin zece morţi după prăbuşirea unui avion militar în Spania...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x