Antena Căutare

Autorităţile au făcut un anunţ şocant: "Vine o furtună de zăpadă istorică! Pregătiţi-vă pentru ceva rău"

Duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul New York-ului a avertizat populaţia că urmează să vină una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istoria oraşului.

Duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul New York-ului a avertizat populaţia că urmează să vină una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istoria oraşului.

Furtuna o să aducă ninsori abundente luni şi marţi, când se poate depune un strat de până la 90 de centimetri de zăpadă, a anunţat Serviciul Naţional de Meteorologie.

Este vorba "foarte probabil de una dintre furtunile de zăpadă cele mai importante din istoria acestui oraş. Pregătiţi-vă pentru ceva mai rău decât ce am văzut până în prezent. Să nu subestimăm această furtună", a declarat primarul Bill De Blasio. "Newyorkezii nu trebuie să plece la drum mâine", a adăugat acesta, afirmând că şcolile vor fi închise în următoarele zile.

Sute de curse aeriene au foat anulate, iar autorităţile sfătuiesc oamenii să nu iasă din case şi să îşi facă provizii, pentru că drumurile vor fi paralizate din cauza zăpezii.

Articolul continuă după reclamă
VIDEO: A căzut de pe motocicletă direct pe cel mai veninos şarpe din lume! Continuarea te va lăsa fără cuvinte... O nouă tragedie aviatică! Cel puţin zece morţi după prăbuşirea unui avion militar în Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x