Antena Căutare

LOVITURĂ grea pentru românii din Marea Britanie! Ce anunță autoritățile de la Londra

Schimbare radicală pentru românii care muncesc sau intenționează să plece în Marea Britanie! Autoritățile anunță o schimbare uriașă!

Schimbare radicală pentru românii care muncesc sau intenționează să plece în Marea Britanie! Autoritățile anunță o schimbare uriașă!

Premierul britanic Theresa May a anunţat marţi noi reguli în domeniul imigraţiei în Regatul Unit, care vor intra în vigoare după Brexit şi vor da prioritate muncitorilor calificaţi şi vor suprima libera circulaţie a cetăţenilor europeni, relatează AFP. Așadar, inclusiv cetățenii români vor fi afectați de această schimbare.

”Va fi un sistem bazat pe competenţe ale muncitorilor şi nu pe origine”, a anunţat ea.

”Acest nou sistem va permite reducerea imigraţiei persoanelor puţin calificate”, a subliniat şefa Guvernului britanic. ”El va pune Regatul Unit pe calea unei imigraţii reduse la niveluri viabile, aşa cum am promis”, a insistat ea.

LOVITURĂ grea pentru românii din Marea Britanie! Ce anunță autoritățile de la Londra

Theresa May s-a angajat, în programul prezentat în vederea alegerilor legislative din iuniie 2017, să reducă soldul migratoriu la mai puţin de 100.000 de persoane pe an, de la 273.000 de persoane în 2018, potrivit news.ro.

Premierul urmează să ofere detalii despre acest nou sistem într-un discurs pe care-l va susţine la Congresul Partidului Conservator la Birmingham, în centrul Angliei.

Zeci de viitori preoți, găsiți morți în biserică! Ce s-a întâmplat... Cutremur Indonezia 2018. Care e bilanțul macabru al seismului urmat de tsunami...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x