Antena Căutare

Bilanțul atacului armat care a cutremurat Statele Unite. Cei care au scăpat cu viață nu își revin din șoc: „Nu îi doresc nimănui acest lucru, cel mai înfricoşător moment din viaţa mea”

Până la această oră, autoritățile americane au anunțat că trei persoane au murit în atacul armat la o competiţie de jocuri video din Jacksonville, Florida. Printre cei decedaţi se află şi atacatorul.

Până la această oră, autoritățile americane au anunțat că trei persoane au murit în atacul armat la o competiţie de jocuri video din Jacksonville, Florida. Printre cei decedaţi se află şi atacatorul.

Mike Williams, şeriful din Jacksonville, a confirmat duminică seară că două persoane au fost împuşcate mortal iar alte nouă au fost rănite. Atacatorul s-a sinucis. Alte două persoane au fost rănite în haosul creat când lumea încerca să fugă de la faţa locului, scrie The Guardian.

Williams a comunicat că atacatorul este David Katz, un bărbat de 24 de ani din Baltimore. Locuinţa sa a fost percheziţionată de poliţie, iar şeriful a confirmat că suspectul se află în Jacksonville pentru competiţie.

„Suspectul a folosit cel puţin un pistol pentru acest atac”, a precizat Williams.

Atacul a avut loc la un complex popular denumit Jacksonville Landing, unde câteva zeci de persoane jucau un joc video care simulează fotbalul american.

Dintre cele nouă persoane rănite, şapte au fost transportate la spital iar două au mers pe cont propriu. Primarul Lenny Curry a declarat că „Jacksonville este în doliu”.

Ryen Aleman a postat pe Facebook un mesaj despre experienţa să din timpul atacului: „Nu îi doresc nimănui acest lucru – cel mai înfricoşător moment din viaţa mea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat teafăr de acolo. Mă rog pentru toată lumea care este acolo acum”.

Vorbind pentru CNN, el a adăugat: „Toată lumea s-a întins la pământ. Eu m-am aşezat la pământ şi m-am târât până la baie. Am auzit multe împuşcături, cel puţîn 20. Sunt atât de şocat că abia pot să vorbesc”.

BREAKING NEWS: ATAC ARMAT în Statele Unite! Sunt multe VICTIME! Autorităţile sunt în ALERTĂ maximă "Zona nu este si... Pur și simplu a fost prăpăd! ȘASE MORȚI și peste 140 de răniți, în urma inundațiilor devastatoare! Sunt pierderi uriașe,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x