Antena Căutare

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.783 de morţi la 16.478 de decese şi peste 460.000 de contaminări şi devin a doua cea mai îndoliată ţară din lume după Italia

Statele Unite au înregistrat 1.783 de decese din cauza noului coronavirus într-o zi, potrivit unor date compilate de Universitatea Johns Hopkins joi la ora locală 20.30 (vineri, 3.30, ora României), mai puţine decât cele 1.973 de decese înregistrate cu o zi înainte, însă bilanţul morţilor a crescut 16.478, iar prima putere mondială a devenit a doua cea mai îndoliată ţară din cazua covid-19 după Italia, relatează AFP.

Statele Unite au înregistrat timp de două zile consecutiv, marţi şi miercuri, aproape 2.000 de morţi în 24 de ore - cele mai grave bilanţuri zilnice în lume de la începutul pandemiei.

Statele Unite înregistrează numai ele peste un sfert din cazurile declarate în mod oficial din lume - peste 460.000 în total, potrivit datelor Johns Hopkins, actualizate în continuu.

În Statele Unite se înregistrează, de la mijlocul săptămânii trecute, peste 1.000 de decese zilnic, în pofida măsurilor de izolare implementate treptat, stat cu stat.

Statul New York este principalul focar al epidemiei americane - cu peste 7.000 de morţi. El a înregistrat o nouă creştere gravă în ultima zi - 799 de decese -, însă numărul noilor spitalizări a scăzut, a anunţat joi guvernatorul Andrew Cuomo.

Sursa : news.ro

Cercetătorii americani aruncă vina pe europeni! „De acolo a venit coronavirusul, nu din Asia”. Ce a declanșat dezastrul ... Britanic vindecat de coronavirus la vârsta de 101 ani...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x