Antena Căutare

Cel mai puternic om din Dubai, părăsit de cea mai tânără soție din harem! L-a lăsat fără o sumă fabuloasă! Câți bani i-a luat înainte de a fugi

Cel mai puternic om din Dubai, șeicul Mohamed, a fost părăsit de cea de-a șasea și cea mai tânără dintre soțiile lui, prințesa Haya bint Al-Hussein, fiica Regelui Hussein al Iordaniei. Femeia a fugit cu o sumă fabuloasă.

Cel mai puternic om din Dubai, șeicul Mohamed, a fost părăsit de cea de-a șasea și cea mai tânără dintre soțiile lui, prințesa Haya bint Al-Hussein, fiica Regelui Hussein al Iordaniei. Femeia a fugit cu o sumă fabuloasă.

Potrivit unor surse, cea mai tânără soție a șeicului Mohamed, sora vitregă a Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, ar fi fugit în Germania, alături de copiii ei – Jalila, în vârstă de 11 ani, și Zayed, în vârstă de șapte ani. Acolo, ea ar fi cerut azil politic.

Cel mai puternic om din Dubai, părăsit de cea mai tânără soție din harem! L-a lăsat fără o sumă fabuloasă! Câți bani i-a luat înainte de a fugi

Potrivit presei arabe, prințesa ar fi fost ajutată să evadeze din Dubai de un diplomat german. Astfel, ar fi posibilă o criză dimplomatică între Emiratele Arabe Unite și Germania. Țara din Europa ar fi refuzat o cerere a lui Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreședintele și prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite și monarh constituțional (emir) al emiratului Dubai, de a o aduce înapoi pe prințesă.

Două surse apropiate familiei regale din Dubai au confirmat faptul că prințesa Haya a fugit într-o altă țară, dorind să divorțeze de șeicul Mohamed, în vârstă de 68 de ani.

Cel mai puternic om din Dubai, părăsit de cea mai tânără soție din harem! L-a lăsat fără o sumă fabuloasă! Câți bani i-a luat înainte de a fugi

Prințesa Haya, în vârstă de 45 de ani, este cea de-a șasea soție din haremul șeicului Mohamed. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004.

Potrivit unor surse, în prezent, ea s-ar ascunde în Londra, după ce a luat de la șeic suma de 31 de milioane de lire sterline. Nu se știe dacă ea este însoțită în continuare de copiii ei sau dacă aceștia s-au întors în Dubai.

Acest incident aduce aminte de unul similar petrecut în urmă cu un an. Atunci, unul dintre copiii șeicului Mohamed, prințesa Latifa bint Mohammed Al Maktoum, a încercat să fugă din Dubai și să ceară azil politic în Statele Unite ale Americii. Ea a fost prinsă și apoi a dispărut din public. Însă, se crede că a fost adusă înapoi în Emiratele Arabe Unite.

Poliţia din Paris, criticată aspru după ce a folosit spray paralizant împotriva unor activişti ecologiști... O rachetă rusească care trebuia să lovească Siria a căzut în Cipru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x