Antena Căutare

Ce paradox! China anunță ca ar putea opri pandemia de Covid-19 din toată lumea, ”fără vaccin”

Aproximativ 100 de laboratoarea mondiale rivalizează în producerea unui vaccin împotriva SARS-Cov-2, însă cercetători din China anunţă că au creat un tratament în măsură să oprească epidemia.

Ce paradox! China anunță ca ar putea opri pandemia de Covid-19 din toată lumea, ”fără vaccin”
Cercetătorii chinezi anunță descoperirea unui tratament revoluționar împotriva Covid-19 | Twitter

Un medicament aflat în fază de testare la prestigioasa Universitate din Beijing permite nu doar o accelerare a vindecării bolnavilor, ci şi o imunizare temporară împotriva covid-19.

Directorul Centrului de Inovaţie Genomică Avansată de la Beida Sunney Xie declară pentru AFP că tratamentul funcţionează la şoareci.

Leac împotriva Covid-19 care ar putea trata oamenii, fără vaccin

Laboratorul său a prelevat anticorpi de la 60 de pacienţi vindecaţi de covid-19 şi i-a injectat şoarecilor.

”După cinci zile, încărcătura lor virală a scăzut de 2.500 de ori”, dă asigurări Sunney Xie. ”Acest lucru înseamnă că acest potenţial medicament are un efect terapeutic”, a subliniat el.

„O pastilă în fiecare zi!” Medicamentul ce ar putea preveni infectarea cu noul coronavirus: „Și medicii din prima linie îl iau”

Un studiu cu privire la această cercetare a fost publicat duminică în revista de specialitate ”Cell”

Tratamentul ar putea fi disponibil pentru un posibil val doi al pandemiei

Studiul conchide că este vorba despre un potenţial ”remediu” împotriva maladiei şi că acesta permite o accelerare a vindecării.

Chinezii au recunoscut! Ce au făcut, de fapt, cu probele de COVID-19

Potrivit lui Sunney Xie, tratamentul ar putea să fie disponibil până la sfârşitul anului, în cazul unei noi ofensive de iarnă a covid-19, care a apărut în China la sfârşitul anului trecut, a contaminat peste 4,5 milioane de persoane în lume şi a ucis peste 316.000 de oameni.

Ups! A publicat câteva poze online și a îmbulinat-o! Riscă un an la zdup și 5.000 de dolari amendă! Cu ce s-a dat de gol... Val de indignare în lumea ştiinţifică şi politică americană după ce Trump anunţă că ia hidroxiclorochină de zece zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x