Antena Căutare

Un chinez a fost diagnosticat pentru a doua oară cu coronavirus. Epidemia este într-o nouă fază!

Unui chinez din provincia Sichuan i s-a spus că s-a vindecat de coronavirus, astfel bărbatul a fost externat, însă la puțin timp, virusul și-a făcut din nou apariția.

Un chinez a fost diagnosticat pentru a doua oară cu coronavirus. Epidemia este într-o nouă fază!
Un chinez a fost diagnosticat pentru a doua oară cu coronavirus

Comisia pentru Sănătate Publică din China a anunţat, vineri, că un chinez din provincia Sichuan a fost diagnosticat pentru a doua oară cu coronavirus, deşi fusese declarat vindecat şi externat.

Nu este singurul caz! Comisia a comunicat că au mai fost înregistrate cazuri de persoane care s-au întors în spital cu diagnosticul de coronavirus, mai ales în primele două săptămâni de la externare.

China - Sute de cazuri de infectare cu Covid-19 în închisori din trei provincii

Persoanele externate trebuie să îşi monitorizeze starea de sănătate în primele două săptămâni şi să continue să poarte măşti.

China continentală a înregistrase până joi 75.465 de cazuri de infecție cu coronavirus. Numărul de decese în China continentală a ajuns la 2.236, cu 118 mai multe decât în ziua precedentă.

Oficiali iranieni din domeniul sănătăţii au cerut suspendarea adunărilor religioase din Qom, din cauza coronavirusului chinez

Germania sporeşte măsurile de securitate după atentatul rasist de la Hanau... Israel a înregistrat primul său caz de infectare cu coronavirus: o pasageră care a fost în carantină pe Diamond Princess...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x