Antena Căutare

Cum arată sosia lui Vladimir Putin. Slawek Sobala seamănă izbitor cu președintele Rusiei: „Mă tem pentru viața mea”

Slawek Sobala este un polonez în vârstă de 53 de ani și este sosia lui Vladimir Putin. Pentru că seamănă leit cu președintele care a invadat Ucraina, polonezul nu se simte tocmai în siguranță când merge pe stradă. 

Vladimir Putin, la birou Galerie
Vladimir Putin are 69 de ani | Hepta

Slawek Sobala a fost timp de 8 ani angajat ca sosie a lui Vladimir Putin. Polonezul a participat la mai multe evenimente în locul lui Putin, de-a lungul timpului.

Într-un interviu Slawek Sobala a mărturisit că de când a început războiul din Ucraina se teme pentru siguranța personală, având în vedere că în Wroclaw, orașul în care el locuiește sunt stabiliți ucraineni.

„Înainte de război, nu mă temeam pentru siguranţa mea pe stradă, dar acum îmi este foarte frică, deoarece în oraşul nostru, Wroclaw, sunt mulţi oameni din Ucraina care lucrează şi locuiesc aici. Teama mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, a spus polonezul, potrivit DailyStar.

Cu ce se ocupă în prezent Slawek Sobala, sosia lui Vladimir Putin

În prezent, polonezul conduce o firmă de transport, însă recunoaște că în trecut, ca sosie a lui Vladimir Putin a câștigat foarte mulți bani.

Cât timp a fost angajat pentru a-l înlocui pe președintele Rusiei la diverse evenimente, polonezul a călătorit foarte mult cu întreaga familie și s-a bucurat de lux ca un președinte.

Sosia lui Vladimir Putin dezaprobă total invazia inițiată de liderul rus. când lucra pentru el îi purta foarte mare respect, însă în prezent Slawek Sobala condamnă răul creat de la debutul războiului, pe care Vladimir Putin îl numește „operațiune militară specială”.

„După război, percepţia mea s-a schimbat. Înainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a făcut mult rău”, a declarat polonezul.

Citește și: Ucraina a pierdut legăturile cu centrala nucleara Cernobîl. Nu mai pot fi furnizate informaţii referitoare la situaţia acesteia

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat în ultimele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Kremlinul a acuzat pe 28 februarie Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”.

Care sunt cele 6 cerințe ale lui Putin pentru încetarea războiului

Publicația ucraineană zn.ua a publicat cele 6 pretenții invocate de Vladimir Putin, care condiționează încetarea războiului din Ucraina. Publicația a anunțat că are lista de cerințe ale lui Putin obținute din surse diplomatice de la Kiev.

  • 1. Oprirea procesului de aderare la NATO. Statut neutru al Ucrainei. Rusia este gata să devină unul dintre garanți.
  • 2. Rusa să devină a doua limbă de stat. Abolirea tuturor legilor care o încalcă.
  • 3. Recunoașterea Crimeei ca parte a Federației Ruse de către Kiev.
  • 4. Recunoașterea de către Ucraina a independenței republicilor Donețk și Lugansk în limitele administrative ale regiunilor (inclusiv teritoriile controlate în prezent de Ucraina).
  • 5. "Denazificare". Interzicerea activităților partidelor ultra-naționaliste, naziste și neonaziste și organizațiilor publice, abolirea legilor existente privind glorificarea naziștilor și neonaziştilor.
  • 6. „Demilitarizarea Ucrainei”. Renunțarea completă la arme ofensive, aici ar putea fi incluse orice tip de arme.
Ryan Sanderson este transsexual și a adus pe lume un copil. Cum a fost posibil și ce simte pentru fiul său... Volodimir Zelenski a făcut declarații despre armata rusă: "Am distrus 31 de batalioane"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x