Live acum
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Au murit toți patru, în doar câteva zile! Doi soți și cei doi copii ai lor au fost uciși de coronavirus, în nordul Italiei

O familie întreagă din nordul Italiei a fost ucisă de noul coronavirus. Alfredo, soția lui și cei doi copii au murit la diferență de câteva zile.

Au murit toți patru, în doar câteva zile! Doi soți și cei doi copii ai lor au fost uciși de coronavirus, în nordul Italiei

Doi soți și cei doi copii ai lor în vârstă de 54, respectv 46 de ani, au fost răpuși de coronavirus în localitatea Voghera, din Lombardia, Italia, cea mai afectată de coronavirus.

„Mama a crezut că sunt mort.” Are 25 de ani, este infectat cu coronavirus și vrea să știi exact ce simți când te atinge boala: „Mă lupt pentru fiecare respirație”

Conform CNN, cei patru au murit la o diferență de o săptămână. Primul care a pierdut lupta cu noul coronavirus a fost Alfredo Bertucci, capul familiei. Avea 86 de ani și s-a stins din viață pe 24 martie. Câteva zile mai târziu, a murit soția lui, Angela, în vârstă de 77 de ani.

Cei doi copii ai lor, Danielle și Claudio, în vârstă de 54 și 46 de ani, au murit la câteva zile după moartea lor.

​Coronavirusul nu se transmite prin aer! Organizația Mondială a Sănătății a explicat cum te poți infecta, de fapt, cu COVID-19

Coronavirus în Italia, cifre oficiale

Numărul deceselor de COVID-19 în Italia a crescut cu 812 în ultimele 24 de ore, ajungând la un total de 11.591, a comunicat luni Agenţia de Protecţie Civilă, un bilanţ pe o zi care inversează tendinţa de declin din ultimele două zile, transmite Reuters.

În schimb, numărul cazurilor noi de infectare s-a majorat cu doar 4.050, cea mai scăzută creştere în 24 de ore începând din 17 martie. Bilanţul total a ajuns astfel de la 97.689, la 101.739.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro