Antena Căutare

Doi tineri s-au îmbătat în avion, iar în autobuzul care-i transporta la aeroport s-au luat la bătaie: ”Lucrurile au scăpat de sub control rapid!”

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Alicante, Spania, unde un bărbat și o femeie au fost surprinși împărțindu-și pumni și picioare, la scurt timp după ce au coborât din avion. 

Potrivit Daily Star, cei doi au băut în timpul unui zbor al unei companii aeriene low cost, iar apoi, în timp ce erau în autobuzul care-i transporta de la avion la aeroport, aceștia au început să se lovească.

În imaginile făcute publice pe internet, femeia poate fi văzută în timp ce-l lovește pe partenerul ei, care era prăbușit pe podeaua autobuzului.

Video. Doi pasageri s-au luat la bătaie în avion, în timpul zborului! „A fost îngrozitor, i-a smuls nasul!”

De asemenea, mai mulți pasageri care erau la fața locului pot fi auziți în timp ce-i imploră pe aceștia să se oprească.

Cei doi nu țin cont, însă, de recomandările celor din jur, iar la un moment dat bărbatul poate fi văzut în timp ce o lovește în față pe femeie.

Incidentul a avut loc pe 26 octombrie, pe un zbor al unei companii low-cost ce venea de la Birmingham, Marea Britanie.

Bătaie în avion! Pasageri ai unei aeronave s-au lovit în timpul zborului. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video

”Nu știu de ce se certau, însă lucrurile au scăpat de sub control rapid. N-am apucat să ne dăm seama de ce se certau.”, a declarat un martor, potrivit sursei citate.

Trei morţi şi nouă răniţi la Los Angeles, într-un atac armat la o petrecere de Halloween... Migranții își doresc o viață mai bună! Iadul prin care trec aceștia pentru a-și întreține familiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x