Donald Trump, umilit de soția lui, în public! Ce i-a făcut Melania președintelui american, în fața camerelor de filmat. Video

Donald Trump a fost umilit de soția lui, în public. Melania Trump a părut din nou că i-a refuzat mâna președintelui american, în fața camerelor de filmat.

Donald Trump, umilit de soția lui, în public! Ce i-a făcut Melania președintelui american, în fața camerelor de filmat. Video

Imaginile video au fost filmate duminică seară, când președintele american și soia lui au ajuns în Washington DC, la finalul unui week-end pe care l-au petrecut în New Jersey.

Într-o filmare se vede cum, în timp ce coborau scările, la ieșirea dintr-un avion, Donald Trump a încercat să o ia de mână pe soția lui, dar în zadar, căci Melania Trump nu a reacționat la gestul lui, în ciuda insistențelor liderului american.

În timp ce unii s-au amuzat, pe rețelele de socializare, că Melania „ar vrea să divorțeze” sau că „nu vrea să aibă de-a face cu mâinile mici ale lui Donald Trump”, alții au fost de părere că soția președintelui a încercat doar să prevină ca rochia ei să fie ridicată de vânt.

Ulterior, la câțiva pași de la scara pe care au coborât, Melania Trump i-a dat mâna președintelui american.

Donald și Melania Trump, surprinși în momente similare, anterior

Acesta nu este singurul incident de acest fel, în care comportamentul Melaniei Trump față de soțul ei generează speculații cu privire la căsnicia lor.

„Eu, mami, tati, femeia care m-a născut și soțul ei!”. Un copil va vedea patru părinți în fotografiile din ziua în care s-a născut. „A fost extraordinar”

În ianuarie, Melania Trump a fost surprinsă când a părut că i-a refuzat mâna președintelui, în timp ce participau la un eveniment sportiv din New Orleans.

Donald Trump e distrus de durere. Fratele său mai mic, Robert Trump, a murit azi-noapte: "Am inima îndurerată!"

Unul dintre cele mai cunoscute exemple este unul petrecut în aprilie 2018, după ce s-a scris că Donald Trump a avut o aventură cu o actriță în filme pentru adulți, Stormy Daniels, și că a plătit-o să păstreze tăcerea. Atunci, Melania Trump a fost luată de mână în mod straniu de soțul ei și a încercat să se îndepărteze de el, astfel încât el să nu ajungă la ea.

Ultimele știri