Antena Căutare

Emirul Qatarului îl numeşte nou premier pe şeful său de cabinet

Emirul Qatarului a numit marţi un nou premier în locul şeicului Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al-Thani, un veteran al familiei conducătoare, potrivit agenţiei oficiale de presă QNA, relatează AFP.

Niciun motiv nu a fost prezentat în vederea acestei schimbări şi era neclar dacă şeicul Abdullah îşi păstrează postul de ministru de Interne pe care-l cumula cu cel de premier.

”Emirul a promulgat marţi decretul (...) cu privire la numirea şeicului Khaled bin Khalifa bin Abdel Aziz Al-Thani în postul de premier”, a anunţat QNA.

Noul premier era, înainte de numire, directorul cabinetului emirului, şeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, potrivit site-ului Guvernului.

În vârstă de 52 de ani, el a lucrat, după ce şi-a efectuat studiile în Statele Unite, în industria gazelor naturale, înainte să intre în cabinetul şeicului Tamim pe când acesta era doar prinţ moştenitor, potrivit biografiei sale oficiale.

Sursa : news.ro

Guvernul minoritar al lui Justin Trudeau supravieţuieşte unei moţiuni de cenzură... Cutremur puternic în Cuba. Seismul a avut magnitudinea 7,7pe scara Richter și a fost resimțit și în Jamaica. A fost emis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x