Antena Căutare

Eroare medicală gravă. Unei tinere i s-a permis să se întoarcă la baza militară, deşi era infectată cu coronavirus

Eroare medicală gravă în SUA. Medicii i-au permis unei tinere infecatate cu coronavirus să se întoarcă în baza militară. Medicii i-au încurcat analizele.

Eroare medicală gravă. Unei tinere i s-a permis să se întoarcă la baza militară, deşi era infectată cu coronavirus
Eroare medicală coronavirus

Potrivit CNN, care citează surse din cadrul anchetei ce a fost demarată, tânără a fost primul cetăţean american evacuat din China după începutul epidemiei. Despre femeie se ştia că ar fi contactat virusul şi în mod normal ar fi trebuit plasată imediat în carantină.

După ce probele recoltate au ajuns la Centrul pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, pentru cercetare amănunțită, eticheta a fost greșită. Astfel spitalul din San Diegp a primit rezultatele greșite.

Cei de la CDC au crezut că este vorba despre o singură personă şi pentru că ceilalţi trei erau perfect sănătoşi au etichetat toate probele ca fiind ”negativ” pentru coronavirus.

După ce au realizat faptul că au comis o eroare medicală gravă, medicii au rechemat femeia la spital pentru a fi plasată în carantină.

Citește și: S-a aflat! Aici este locul secret unde sunt ținuți românii aduși din China cu un avion militar

Unul dintre nepoţii reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii divorţează... Şeful OMS: Lumea trebuie să considere coronavirusul din China drept inamicul public numărul unu, mai periculos decât ter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x