Escrocherie pe seama unui copil bolnav de Parkinson! Oamenii jefuiți au atacat-o pe mama păcălită: „Am fost scuipată pe stradă”

 
+3 click pentru
galerie

O escroacă fără inimă s-a folosit de disperarea unei mame pentru a-și băga în buzunare câteva mii de lire sterline. 

Sue Baxter, o mamă din Isle of Wight, Marea Britanie, avea nevoie de bani pentru fetița ei, Katie. Micuța a fost diagnosticată cu Parkinson infantil, o boală de care suferă doar 25 de copii, în întreaga lume. 

Sue a crezut că rugăciunile i-au fost auzite, atunci când a fost contactată de o femeie care i-a promis că o va ajuta să strângă cele 6.000 de lire de care avea nevoie pentru a-i cumpăra un pat special fetiței de 8 ani.

„Mi-a spus că deschisese un cont în care oamenii să doneze bani și că avea și ea o fetiță diagnosticată cu aceeași boală. Am stat ore întregi cu ea la telefon, vorbind despre copiii noștri, plângând din cauza greutăților cu care ne confruntam”, a povestit Sue Baxter.

Comunitatea a răspuns imediat apelului lansat. Din puținul lor, oamenii au dat ce au putut. În doar câteva zile, se strânseseră deja 3.000 de lire. Atunci a fost momentul în care escroaca a dispărut, cu tot cu bani.

Polițiștii au sfătuit-o pe Sue să nu vorbească despre caz cu presa cu oricine altcineva. Lipsa de comunicare i-a făcut pe cei care au făcut donații să își verse frustrările chiar pe ea. 

„Am fost scuipată pe stradă. Ne-au spart geamurile de la casă...Nu am mai suportat, am plecat de acolo”,  a povestit femeia.

În cele din urmă, autoritățile au dat de urma escroacei, Tracey Smith. Femeia a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare și obligată să plătească daune în valoare de o mie de lire sterline.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI