Căutare Live

Evadare spectaculoasa in Mexic. 132 de detinuti au fugit dintr-o inchisoare printr-un tunel!

Autoritatile din statul Coahuila au anuntat ca 132 de detinuti aflati in inchisoarea din Piedras Negras, un oras situat aproape de granita de la Eagle Pass, Texas, au evadat printr-un tunel lung de aproximativ 7 metri si cu un diametru de 1,2 metri.

Homero Ramos Gloria, procurorul general al statului Coahuila, a declarat ca directorul inchisorii si alti trei angajati au fost retinuti pentru investigatii si urmaza sa fie interogati despre posibila lor implicare in evadare.

„Tunelul nu a fost facut astazi. Este acolo de cateva luni. Inchisoarea nu este arhiplina, nici un penitenciar din statul nostru nu este. Avem 132 de detinuti evadati printr-un tunel. Nu are niciun sens”, a spus Ramos la un post de televiziune local, citat de AP:

Autoritatile au mai descoperit mai multe franghii si cabluri electrice, despre care se crede ca au fost folosite in evadare. Unitati ale politiei si armatei au fost deja alertate si au inceput cautarea condamnatilor, oficialitatile din Coahuila anuntand o recompensa de 15.000 de dolari pentru orice informatie care ar putea duce la arestarea evadatilor.

Ramos a adaugat intr-o conferinta de presa ca politia ancheteaza un schimb de focuri petrecut la aproximativ 200 de km sud de Piedras Negras dupa momentul evadarii, pentru a afla daca cele patru persoane ucise in incident sunt detinuti. De asemenea, oficialul a precizat ca 86 dintre cei evadati erau condamnati pentru delicte federale, precum trafic de droguri.

Sursa: Antena3.ro

Foto: EPA / Intact Images

Siria se pregateste de un razboi total. Au fost testate sisteme pentru arme chimice... SOCANT! Carne contaminata de sobolan, vanduta in magazinele londoneze...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri