Antena Căutare

EXPLOZIE la o bază militară! Soldații au fost cuprinși de flăcări și s-au ales cu numeroase arsuri CHIMICE!

O explozie puternică a avut loc la o bază militară americană! Martorii spun că au văzut militari alergând în flăcări, mulți alegându-se cu arsuri chimice!

O explozie puternică a avut loc la o bază militară americană! Martorii spun că au văzut militari alergând în flăcări, mulți alegându-se cu arsuri chimice!

Incidentul a avut loc la baza militară Letterkenny din Franklin County, statul american Pennsylvania.

Mai multe persoane au fost rănite și martorii spun că au văzut soldați alergând după ce trupurile le-au luat foc, iar alții s-au ales cu arsuri chimice grave.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit primelor informații, angajații bazei militare nu au voie să se apropie de perimetrul cu pricina, fiindcă există teama unor noi explozii.

Răniții au fost imediat transportați la spital și se așteaptă noi detalii despre acest incident de la autoritățile locale. Potrivit datelor oficiale nu există suspiciuni că ar fi vorba despre vreun atac terorist.

Moment de liniște în Siria! Acord încheiat între rebeli și Rusia.... Caz înfiorător! Copil român ÎMPUȘCAT în braţele mamei sale, în ITALIA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x